THE STUDY OF CHANGES IN THE PROCESS OF STORING GINGERBREADS
Abstract
About the Authors
O. V. SvetlichnayaRussian Federation
A. E. Grafova
Russian Federation
References
1. Обзор российского рынка кондитерских изделий. Официальный сайт Энциклопедия электронного бизнеса openbusiness.ru [Электронный ресурс]. - Режим доступа: https://www.openbusiness.ru/biz/business/o bzor-rossiyskogo-rynka-konditerskikhizdeliy/ (дата обращения: 11.12.2018)
2. Машкова И.А., Новожилова Е.С., Васькина В.А. Современное производство пряников // Кондитерское и хлебопекарское производство - 2017. - № 10. - С. 44-47
3. Markova L., Ciesarova Z., Kukurova K. etc. Influence of various spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes / Chemical Papers, Volume 66, Issue 10, October 2012, Pages 949-954. DOI: 10.2478/s11696-012-0218-3
4. Machálková L., Hřivna L., Nedomová S., Jůzl M. The effect of storage temperature on the quality and formation of bloming defects in chocolate confectionery / Potravinarstvo, Volume 9, Issue 1, 2015, Pages 39-47 doi:10.5219/425
5. Агеева Н.В. Пути повышения пищевой и биологической ценности пряников / Н.В. Агеева // Политематический сетевой электронный научный журнал Кубанского государственного аграрного университета, г. Краснодар, 2010. - № 59 (05)
6. Агеева Н.В. Производство функциональных кондитерских изделий для различных возрастных групп / Н.В. Агеева, В.К. Кочетов, И.Я. Аминева, Л.А. Ревина // Ежемесячный научно-технический и производственный журнал «Хлебопродукты», 2007. - № 8. - С. 40-41
7. Cervenka L., Rezkova S., Kralovsky J. Moisture adsorption characteristics of gingerbread, a traditional bakery product in Pardubice, Czech Republic / (2008) Journal of Food Engineering, 84 (4), pp. 601-607. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2007.07.006
Review
For citations:
Svetlichnaya O.V., Grafova A.E. THE STUDY OF CHANGES IN THE PROCESS OF STORING GINGERBREADS. Innova. 2019;(1):6-13. (In Russ.)